Lokalne vesti

Krali automobile

Tri muškarca osumnjičena da su krali i preprodavali automobile u Srbiji uhapšena su, saopštila je policija u Smederevu.

Za to krivično delo uhapšeni su Goran P. (31) iz Paštrićeva kod Valjeva, Miroslav P. (28) iz Smedereva i Danijel J. (25) iz Dubovca kod Kovina.

Oni su osumnjičeni da su u proteklih mesec dana na području Smedereva, Pančeva, Mladenovca, Grocke i Požarevca ukrali šesnaest putničkih automobila marke golf i mercedes.

Osumnjičeni Goran P. i Miroslav P. u noćnim satima krali su automobile i odvozili u Dubovac kod Danijela J. On ih je kupovao, potom rasturao u delove i prodavao preduzećima koja se bave otkupom sekundarnih sirovina.

U zajedničkoj policijskoj akciji, nađeno je i vraćeno vlasnicima šest automobila i delovi od ostalih vozila koja su prethodno rasturena.

Osumnjičeni će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti sprovedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Smederevu, stoji u policijskom saopštenju.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend