Lokalne vesti

Krao lekove, mobilne, hranu i novac

Požarevačka policija odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv Marka R. (27) iz Aleksandrovca, zbog osnovane sumnje da je izvršio više krivičnih dela teških krađa na teritoriji Požarevca i Žabara.

On je osumnjičen  da je   krajem prošle i početkom 2012.  godine,  u kasnim noćnim satima obijao  prodavnice, tarafike  i  medicinske  ambulante, kada  je oduzimao  novac, prehrambene proizvode  a iz apoteka  lekove i mobilne telefone.

Policija je izvršenim pretresom  kod osumnjičenog pronašla   pokradene mobilne  telefone.  Marko R. je uz krivičnu prijavu  predat  istražnom sudiji  Osnovnog suda u Požarevcu. Određen mu je pritvor do 30 dana.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend