Lokalne vesti

Krivična prijava protiv dvojice rumunskih državljana

Požarevačka policija odredila je zadržavanje i podnela krivične prijave protiv dvojice rumunskih državljana Kristiana A.(21) i Kristiana S.(32) obojica iz Nove Mildave, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena trgovina.

U blizini mesta Salakovac, na putu prema Velikom Gradištu, policija je 12. decembra, oko 02,30 časova zaustavila putničko vozilo švajcarskih registarskih tablica kojim je upravljao rumunski državljanin. Izvršenim pregledom vozila pronađena su 600 boksa cigareta marke "fast" zapakovanih u 12 najlonskih džakova.

Pronađene cigarete su oduzete a dvojica rumunskih državljana uz krivičnu prijavu predata su istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend