Lokalne vesti

Krivična prijava protiv majke za čedomorstvo

Policija je juče protiv S. T. iz Zabrege u okolini Malog Crnića podnela krivičnu prijavu za krivično delo ubistvo deteta pri porođaju. Osnovno javno tužilaštvo je danas saopštilo da će saslušati osumnjičenu čim to bude dozvoljavalo njeno zdravstveno stanje.

Prema pisanju dnevne štampe obdukcioni nalaz pokazao je da je novorođenče preminulo zbog teških povreda lobanje.  

Osumnjičena je pre nedelju dana kazala inspektorima da je rodila mrtvo dete, međutim, obdukcija je pokazala da se ne radi o prirodnoj smrti.

S.T. je nakon saslušanja u policiji hitno prebačena u bolnicu zbog lošeg zdravstvenog stanja i uskoro bi trebalo da bude puštena na kućno lečenje. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend