Lokalne vesti

Krivična prijava protiv predsednika MZ Selište

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv predsednika Mesne zajednice Selište opština Žagubica, Dragiše K. (59) iz Selišta, zbog sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba položaja odovornog lica i falsifikovanje službene isprave.

Krivična prijava podneta je i protiv članova saveta ove mesne zajednice, Petra D.(56) i Ljubiše T.(45) obojica iz Selišta, zbog sumnje da su izvršili krivično delo falsifikovanje službene isprave.

Oni su osumnjičeni da su bez odluke saveta mesne zajednice o pokretanji postupka javne nabavke i suprotno odredbama Zakona o javnim nabavkama, tokom 2011. godine, omogućili preduzeću “Logar” iz Laznice, izvođenje građevinskoh radova na izgradnji kanala rigola na ulicama u mestu Selište u ukupnoj vrednosti od oko 1.500 000 dinara.

Nakon što su radovi započeti, presednik mesne zajednice Dragiša K. naknadno je sačinio dokumentaciju neistinite sadržine o sprovedenim javnim nabavkama, koju su Petar D. i Ljubiša T. svojim potpisom kao čanovi komisije overili.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend