Lokalne vesti

Krivična prijava protiv sportskog direktora FK “Mladi radnik”

Požarevačka policija je podnela krivičnu prijavu protiv sportskog direktora FK “Mladi radnik” Miodraga R. zbog osnovane sumnje da je izvršio više krivičnih dela zloupotreba službenog položaja i prevara.

On je osumnjičen da je protivpravno prisvojio 1.320.000 dinara, namenjenih treneru kluba na ime plate i nagrada. Sumnjiči se da je potpisao otpremnicu restoranu „In" u Požarevcu za korišćenje usluga od  1.154.545 koje nikada nisu realizovane i da je prekoračio granice službenog ovlašćenja i bez odluke Upravnog odbora kluba pozajmio od preduzeća "Inon Invest"  1.055.000 dinara.

Osumnjičen je i za prevaru jer je popravljao svoje putničko vozilo u preduzeću Opel Mirkos na račun FK "Mladi radnik".

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend