Lokalne vesti

Krivična prijava protiv sveštenika koji je gurnuo vernika

Protiv sveštenika P.R. (44) iz Požarevca, Osnovno javno tužilaštvo pokrenulo je istragu zbog sumnje da je Dragošu K. naneo teške telesne povrede u vidu preloma kuka.

Krivično delo za koje se sumnjiči, P.R. je izvršio 24. februara, oko 8.30, u porti Saborne crkve u Požarevcu, nakon jutarnje službe.

Dragoš K. je tada prišao episkopu Ignjatiju, da mu se požali kako mu sveštenici uzurpiraju imanje u Vlaškom Dolu. Međutim, tada ga je P.R. odgurnuo i on je pao na beton i slomio kuk. Pošto su se svi udaljili, Dragoš je sam nazvao Hitnu pomoć, koja ga je prebacila u Opštu bolnicu, gde je ubrzo operisan i sledi mu dug oporavak.

Više informacija možete pročitati OVDE.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend