Lokalne vesti

Krivična prijava za dva rumunska državljanina

Požarevačka policija lišila je slobode i podnela krivičnu prijavu protiv dvojice rumunskih državljana Bogdanela P.G. (20) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teške telesne povrede i Bulata M.I. (45) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje opasnim oruđem pri tuči.

Krivična prijava podneta je i protiv Radiše M. (52) iz Desina, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje opasnim oruđem pri tuči.

Naime nakon svađe ispred seoske prodavnice, Radiša je nožem nasrnuo na rumunskog državljanina koji ga je odgurnuo na gajbe sa pivskim flašama, dok ga je drugi rumunski državljanin udario pivskom flašom po glavi. Meštanin Desina je zadobio  prelom nosne kosti dok su dvojica rumunsih državljana ostala nepovređena.

Istražni sudija Osnovnog suda u Požarevcu odredio im je pritvoru trajanju do 8 dana.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend