Lokalne vesti

Krivična prijava za neovlašćeno držanje i nošenje oružja

Požarevačka policija odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv Miloša M. (22) iz Drmna, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo krađa, izazivanje opšte opasnosti i neovlašćeno držanje i nošenje oružja.

On je osumnjičen da se tokom noći 11. marta ušunjao u dvorište porodične kuće meštanina Drmna, Jugoslava M. i iz nezaključanog pomoćnog objekta oduzeo dve lovačke puške, opasač i lovačke patrone.

Pokradeno oružje odneo je u svoju kuću, koje je narednog dana njegov deda pronašao sakrivene u spavaćoj sobi osumnjičenog. 

Prilikom otimanja oko puške Miloš M. je povukao okidač gde je došlo do ispaljenja projektila koji je završio u štoku prozora   spavaće sobe.

Osumnjičenog, koji je od ranije poznat policiji po izvršenim krivičnim delima krađa, teških krađa i razbojništva, policija je uz krivičnu prijavu predala istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.

Protiv Jugoslava M. (35) iz Drmna, podneta je prekršajna prijava zbog neobezbeđivanja oružja u skladu sa propisima.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend