Lokalne vesti

Krivična prijava za pet krivičnih dela

Požarevačka policija odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv Bojana K. (1982.) iz Kostolca zbog osnovane sumnje da je izvršio pet krivičnih dela teških krađi.

On je osumnjičen da je ciglom razbio izlog igraonice "10" u Kostolcu. Neobazirujući se na aktivirani alarm, iz igraonice je ukrao više računara i televizor.

Tokom oktobra meseca dva puta je provaljivao u kafe "Stil" u Požarevcu, pokrao alkoholna pića i plinske boce za kuvanje kafe.

Osumnjičen je i za provalu kuće u Partizanskoj ulici, čija vlasnica živi i radi u inostranstvu. Pokradenetehničke uređaje iz ove kuće frižider, grejalice, usisivač, mikrotalasnu pećnicu, peglu itd, kao i pokradene računare i televizor iz igraonice policija je pronašla i vratila vlasnicima.

Vlasniku kafe "Stil" policija je vratila plinske boce, dok je pokradeni popio.

Bojan K. je uz krivičnu prijavu predat istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend