Lokalne vesti

Krivična prijava za pretnje bivšoj supruzi

Požarevačka policija odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv Zorana R. (40) zvani “Moljac” iz Požarevca, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

On je osumnjičen da je, nakon višemesečnog verbalnog maltretiranja, više puta u toku dana dolazio u frizerski salon njegove bivše supruge, koju je tu pronašao tek u večernjim časovima i uz pretnju prisilio da izađe iz salona i zajedno sa njim uđe u njegovo putničko vozilo parkirano u blizini.

Krećući se ulicama grada, lupao je rukama u volan, vikao i uz pretnje da će je ubiti iz torbice je izvadio revolver koji je uperio najpre njoj pa potom i sebi u glavu.

Svoju bivšu suprugu, sa kojom ima dvoje maloletne dece, odvezao je u Ljubičevo preteći joj revolverom i tek nakon sat  vremena vratio u frizerski salon.

Iste večeri ona je događaj prijavila policiji, koja je osumnjičenog Zoran R. tek narednog dana pronašla u jednoj od požeravčkih ulica i izvršenim pregledom kod njega u torbici koju je nosio sa sobom, pronašla repliku revolvera.

Osumnjičeni, protiv koga je požarevačka policija podnosila krivičnu prijavu za nasilje u porodici, uz prijavu predat je istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend