Lokalne vesti

Krivična prijava za razbojništva (video)

Požarevaška policija odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv Igora S. (23) iz Požarevca, zbog sumnje da je izvršio dva krivična dela razbojništva.

On je osumnjičen da je u Požarevcu, u ulici Čede Vasovića, 26. oktobra oko 20 časova, u menjačnici "Fortuna", izvršio razbojništvo nad radnicom ove menjačnice.

Osumnjičeni je neposredno pre zatvaranja menjačnice, sa fantomkom na glavi upao u menjačnicu i uz pretnju pištoljem koji je uperio u radnicu, zatražio novac koji je ona iz sefa dala.

Sa 445 evra i 143.000 dinara spakovanih u plastičnu kesu osumnjičeni je pobegao u nepoznatom pravcu.

VIDEO: Razbojništvo u menjačnici "Fortuna"

Iste večeri požarevačka policija uhapsila je osumnjičenog.

Izvršenim pretresom podrumskih prostorija obližnje zgrade, policija je pronašla oduzeti novac, fantomku kao i vernu kopiju pištolja kojim je izvršio razbojništvo.

VIDEO: Policijski pretres podrumskih prostorija

Igor je osumnjičen i za razbojništvo izvršeno tokom avgusta meseca u menjačnici "I-Game" u Požarevcu, kada je takođe maskiran sa fantomkom na glavi kroz pult menjačnice uperio pištolj u radnika i od njega oduzeo 1445 evra i 111.000 dinara.

VIDEO: Razbojništvo u menjačnici "I-Game"

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu predat istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.

VIDEO: Privođenje osumnjičenog

Svi video snimci su postavljeni uz odobrenje Policijske uprave Požarevac.

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend