Lokalne vesti

Krivična prijava za šest provala

Požarevačka policija odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv Dalibora S. (21) iz Knežica, zbog osnovane sumnje da je izvršio više krivičnih dela teških krađa.

On je osumnjičen, da je na teritoriji Opštine Petrovac na Mlavi, tokom februara meseca izvršio šest provala prodavnica. Tokom noći metalnim predmetom razvaljivao je ulazna vrata i iz prodavnica oduzimao novaca i mobilne telefone koje su vlasnici prodavnica koristili za dopune kredita mobilnih telefona.

Policija je izvršenim pretresom kuće osumnjičenog pronašla pokradene mobilne telefone, a Daliboru S. odredila zadržavanje i uz krivičnu prijavu predala ga istražnom sudiji nadležnog suda.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend