Lokalne vesti

Krivična prijava za teške krađe

Požarevačka policija odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv Milivoja I. (35) iz Dvorišta i Gorana S. (40) iz Bobova zbog osnovane sumnje da su izvršili više krivičnih dela teških krađa.

Krivične prijave podnete su i protiv dvojice  maloletnika I.P. (15) i D.Đ. (17) obojica iz Bobova, zbog sumnje da su zajedno sa  Milivojem i Goranom izvršili više krivičnih dela teških krađa.

Oni su osumnjičeni za provalu kuće u mestu Mirijevo, početkom prošle godine, kada su pajserom razvalili vrata porodične kuće meštanina ovog sela koji živi i radi u inostranstvu.

Nakon izvršene premetačine oduzeli su novac i dukate koje su pronašli u kući.

Sumnjiče se i za provalu benzinske pumpe “Nis Petrol” u Žabarima, početkom ove godine, kada su tokom noći razbili  prozorska stakla na benzinskoj pumpi i ukrali pedeset boksa cigareta marke “malboro” i “davidiv”.

Policija je osumnjičene uz krivičnu prijavu predala istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend