Lokalne vesti

Krivična prijava zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Žagubici, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, podneće krivičnu prijavu protiv devetnaestogodišnjeg mladića, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

On se sumnjiči da je 19 paketića marihuane skrivao u šahtu na mestu „Vašarište“ u Žagubici, gde ih je policija i pronašla.

Sumnja se da je manju količinu marihuane prethodno prodao dvadesetogodišnjaku, kod kog je policija drogu pronašla, pa će protiv njega po nalogu nadležnog tužilaštva biti podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend