Lokalne vesti

Krivična prijava zbog unošenja pištolja u Zabelu

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv zatvorenika Šućra R. (26) iz Beograda kod kojeg su nađeni pištolj i dva mobilna telefona.

Policija je prikupila sve materijalne dokaze i kompletirala krivičnu prijavu protiv Šućra R., koji je u Kazneno-popravni zavod Zabela uneo pištolj s municijom i dva mobilna telefona.

Šućro R. je pištolj i oba mobilna sakrio pod nastrešicu krova trpezarije, a našao ih je službenik KPZ Zabela u novembru 2011.

Policija u saradnji sa Upravom za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde radi na otkrivanju pomagača koji su zatvoreniku pomogli da unese nedozvoljene predmete, oružje, municiju i telefone u Kazneno popravni zavodm, piše u saopštenju.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend