Lokalne vesti

Krivične prijave zbog prodaje narkotika i posedovanje oružja

Pripadnici Policijske uprave Požarevac su po nalogu Osnovnoj javnog tužilaštva podneli krivičnu prijavu protiv dvadesetdvogodišnje devojke zbog osnova sumnje da je držala drogu radi prodaje u blizini jedne škole u Kučevu.

Prolikom pretresa stana i drugih prostorija u okolini Kučeva, vlasništvo brata osumnjičene koji je na privremenom radu u inostranstvu, pripadnici policije su pronašli 3,490 grama marihuane za koju se sumnja da je njena.

Protiv osumnjičene podneta je krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćeno držanje opojnih dogra.

Pripadnici policije su podneli krivičnu prijavu u redovnom postupku i protiv šestesetopetogodišnjeg muškarca zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružija i eksplozivnih materija.

Prilikom pretresa stana, u kome boravi osumnjičeni u okolini Malog Crnića, pronađena su tri pištolja, vazdušna puška, 44 komada pištoljske municije, 16 komada vojnih puščanih metaka, 37 komada manevarske municije, tri komada malokalibarskog metka i pakovanje od devet komada barutnog punjenja.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend