Lokalne vesti

Lažirali saobraćajnu nesreću

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv Staniše A. (44) iz Poljane i Dragovana V. (58) iz Beograda, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo prevara u osiguranju i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja.

Oni su osumnjičeni da su fingirali saobraćajnu nezgodu na putu Žagubica – Petrovac na Mlavi, u kojoj je učestvovalo vozilo  vlasništvo Staniše A. koji se nalazi na privremenom radu u Austriji, marke “grand cherokee”, holandskih  registarskih tablica i vozilo marke “ford taunus”, beogradskih regiostarskih tablica vlasništvo Dragovana V.

Za “totalna” oštećenja nastala na vozilima, oni su zatražili novčanu nadokanadu od osiguravajućeg društva. 

Izvršenim proverama utvrđeno je da se saobraćajna nezgoda nije dogodila i da je za vozilo “grand cherokee” dostavljena  lažna saobraćajna dozvola. 

Takođe je utvrđeno da su osumnjičeni u Kompaniji “Dunav osiguranje” dali lažne iskaze o saobraćajnoj nezgodi koja se nije  dogodila.

Požarevačka policija protiv osumnjičenih podnela je krivičnu prijavu Osnovnom sudu u Požarevcu a Kompanija “Dunav osiguranje” zahtev osumnjičenih za nadokanadu štete odbacila kao neosnovan.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend