Lokalne vesti

Lažni radnici elektrodistribucije

"Elektromorava" Požarevac obaveštava sve kupce električne energije da su se pojavili lažni radnici elektrodistribucije koji nude zamenu brojila za novac i upozorava ih da nikako ne pristanu na uslugu.

Radnici "Elektromorave" koji vrže zamenu brojila imaju obeležja Elektromorave, identifikacione brojeve i radne naloge za posao koji obavljaju. Kako je "Elektromorava" po zakonu vlasnik mernog mesta, zamena i kontrola brojila su u njenoj nadležnosti i i ove su usluge besplatne za kupce, navodi se u saopštenju.

Istovremeno se pozivaju gradjani da ukoliko primete lica koja se neovlašćeno predstavljaju kao radnici "Elektromorave" i nude pomenute usluge, to odmah prijave elektrodistribuciji ili stanici milicije.

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend