Lokalne vesti

Led na ulicama i trotoarima

Hitna pomoć u Požarevcu zabeležila je veći broj intervencija tokom noćnih sati i jutra.

Dežurni lekar u hitnoj pomoći Miloš Milošević za Boom 93 kaže da su ulice i trotoari mahom prekriveni ledom i da je povećan broj osoba koje su pomoć zatražile zbog padova.

Dok je situacija na glavnim saobraćajnicama u Požarevcu zadovoljavajuća, leda na kolovozima ima u gotovo svim sporednim ulicama.

Parking servis danas naplaćuje parkiranje iako je znatan broj parking mesta u gradu pod naslagama snega i leda.

Vlasnici radnji, kućni saveti stambenih zgrada, domaćinstva, preduzeća i ustanove dužni su da uklone sneg sa trotoara ispred svojih poslovnih i stambenih objekata i dvorišta. Ispred ustanova i gradskog poslovnog prostora koji nije izdat trotoare bi trebalo da održavaju Komunalne službe.

Saobraćajnice u gradu prema ugovoru sa Direkcijom za izgradnju održava Preduzeće za puteve.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend