Lokalne vesti

Letnja akcija davanja krvi

U toku je letnja akcija dobrovoljnog davanja krvi, a transfuziološki autobus Instituta za trnafuziju iz Beograda danas je bio na centralnom gradskom trgu u Požarevcu.

Ova akcija se održava svake godine, a cilj je da se povećaju rezerve krvi u bolničkim ustanovama koje su smanjene u letnjim mesecima, rekao je Saša Obradović iz Crvenog krsta u Požarevcu.

Akcija se održava se na teritoriji čitave Srbije. Požarevac je zbog dobrog odziva građana za dobrovoljno davalaštvo dobitnik priznanja Crvenog krsta za najhumaniju sredinu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend