Lokalne vesti

Licenca za pružanje usluga centra za socijalni rad

Centar za socijalni rad u Požarevcu ispunio je uslove i standard za pružanje usluge dnevnog boravka za decu, mlade i odrasle sa telesnim invaliditetom i intelektualnim teškoćama.

Na osnovu zakona o socijalnoj zaštiti, pravilnika o licenciranju organizacija socijalne zaštite i pravilnika o bližim uslovima i standarda za pružanje usluga socijalne zaštite, centar za socijalni rad Požarevac dobio je licencu na šest godina za pružanje usluga dnevnog boravka za decu, mlade i odrasle sa telesnim invaliditetom i intelektualnim teškoćama. Licenca važi do aprila 2024. godine.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend