Lokalne vesti

Lopte i nastavna sredstva za učenike osnovnih škola

Društvo učitelja opštine Požarevac je u saradnji sa “Societe Generale” bankom, ekspozitura u Požarevcu danas dodelilo lopte, knjige i nastavna sredstva za pet osnovnih škola u gradu.

Nataša Nikolić Gajić, predsednik Društva učitelja opštine Požarevac je istakla da je “Societe Generale” banka donirala sredstva za kupovinu svega što je  osnovnim školama u Požarevcu potrebno. Donacija se sastoji od lopti, knjiga Uroša Petrovića, vijača, prostirke i igara namenjenih deci za razvijanje motorike i preciznosti.

“Svaka škola će dobiti oko 17 lopti i mada su to sredstva koja se troše i koja uvek nedostaju, veoma je važno da se deca bave sportom”, rekla je Nikolić Gajić.

Društvo učitelj opštine Požarevac broji preko 200 članova, a ove godine slavi 35 godina postojanja.

 

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend