Lokalne vesti

Magla u Braničevskom okrugu, savetuje se oprez u vožnji

Prema podacima Javnog preduzeća „Putevi Srbije“ gusta magla je na celoj teritoriji Braničevskog okruga.

Kako se navodi na portalu ovog preduzeća pored maglo došlo je i do pojava odrona na na putnom pravcu Golubac  – Donji Milanovac. Iz Puteva Srbije savetuju vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo. Putevi Srbije takođe apeluju da vozači prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i savetuje maksimalan oprez u vožnji, jer zbog niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima i vlažnih kolovoza moguće je stvaranje poledice.

Prema podacima Republičkog hidrometerološkog zavoda Srbije na teritoriji Braničevsko okruga na snazi je žuti meteoalarm. Meteoalarm je proglašen zbog guste magle koja smanjuje horizontalnu vidljivost do 200 metara. Takođe žuti meteoalarm je proglašen zbog poledilce koja može da stvori porbleme u saobraćaju.

U Požarevcu prema prognazi portala yo.nr magla će se zadržati tokom celog dana. Maksimalna dnevna temperatura biće 3 stepena.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend