Lokalne vesti

Mališani vrtića „Majski cvet“ najbolji na desetoj „Vitaminijadi“

Ekipa „trešnje“ iz vrtića „Majski cvet“ iz Kostolca pobedila je na ovogodišnjoj desetoj jubilarnoj „Vitaminijadi“ koja je danas održana u Kulturno-sportskom centru.

Takmičilo se 12 ekipa koju su činili predškolci gradskih i seoskih vrtića, koji su se nadmetali u pet igara, Kviz pitanja, Ko će prvi, Ko će više, Voćna salata i Pecanje.

Najbolji su bili mališani iz vrtića „Majski cvet“, koji su činili ekipu trešnje, drugo mesto osvojila je ekipa grožđe iz vrtića „Danica R.“, dok je bronzani pehar dobio „Leptirić“ čiji su mališani činili ekipu šargarepa.

Pobednici su dobili pehare, medalje, diplome i pakete igračaka.

Ovogodišnja „Vitaminijada“ je deseta po redu, a održava se od 2009. godine sa ciljem da ishrana mališana u vrtićima iz godine u godinu bude sve bolja.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend