Lokalne vesti

Mališani za “Dečiju nedelju“ u poseti opštini

Mališani Predškolske ustanove “Majski cvet“ Veliko Gradište sa područnim odeljenjima posetili su u okviru ovogodišnje “Dečije nedelje“, opštinu gde ih je primio predsednik, Dragan Milić, sa saradnicima.

Svečana sala Skupštine opštine bila je prepuna, a  mališani su došli u pratnji svojih vaspitačica i direktorke ustanove, Slavice Janković.

Predškolci koji se ove godine pripremaju za polazak u prvi razred, postavili su predsedniku opštine brojna pitanja, a na poklon su mu doneli zbirku svojih likovnih radova i posvetili mu pesmicu. Ovom prilikom svoj deci uručena je bojanka “Pažljivkova pravila u saobraćaju“, a predsednik ih je počastio omiljenim slatkišima.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend