Lokalne vesti

Marihuna u Zabeli

Pripadnici službe za obezbeđenje danas su prilikom pretresa zaposlenog u odeljenju za opšte poslove u požarevačkom Kazneno popravnom zavodu, u Zabeli pronašla dva paketića marihuane, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

U saopštenju se navodi da su kod S.M. pronađena dva paketića ukupne težine 33,83 grama koja sadrže supstancu za koju se osnovano sumnja da je marihuana.

Na osnovu informacija do kojih se došlo tokom jednomesečnog operativnog rada, obavljen je ciljani pretres zaposlenog u odeljenju za opšte poslove u kazneno popravnom zavodu u Požarevcu, navodi se u saopštenju.

Uprava zatvora odmah je obavestila policiju u Požarevcu koja je preuzela ovaj slučaj, navodi se u saopštenju.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend