Lokalne vesti

Marku Miloševiću otkazuju bubrezi

Milica Gajić nije juče želela da iznosi detalje o teškoj bolesti supruga, ali je Pres iz pouzdanih izvora saznao da Marko Milošević ima ozbiljne probleme sa bubrezima i da mu je život ugrožen.

Marku Miloševiću otkazuju oba bubrega i život mu je ozbiljno ugrožen, saznaje Pres.

Sin bivšeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića nalazi se na lečenju u Rusiji, a da je ozbiljno bolestan otkrila je juče, prvi put, njegova supruga Milica Gajić.

Blizak prijatelj porodice Milošević Hadži Dragan Antić tvrdi da je tek u novinama video informaciju da Marko ima neki zdravstveni problem.

– Baš sam se u utorak čuo sa Mirom da joj čestitam rođendan. Bila je raspoložena i lepo smo se ispričali. Nije uopšte pominjala da Marko ima neke zdravstvene probleme. Video sam da je Milica Gajić rekla da je teško bolestan, međutim ja to prvi put čujem- kaže Antić.

Profesor dr Rajo Hrvačević, nekadašnji zamenik načelnika VMA, kaže da bubrezi najčešće otkazuju zbog oštećenja usled šećerne bolseti ili povišenog krvnog pritiska.

– Više od 50 odsto bolesnika kojis u na dijalizi tamo dospeva zbog ovih problema- kaže Hrvačević.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend