Lokalne vesti

Međunarodni susreti pisaca u Centru za kulturu Požarevac

Međunarodni pesnički susreti će se održati u maloj sali Centra za kulturu, 21. septembra u 19 sati.

Međunarodni susreti pisaca održavaju se u organizaciji Udruženja književnika Srbije i Centra za kulturu Požarevac, a uz pokroviteljstvo КPZ Srbije, Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije i Sekretarijata za kulturu grada Beograda.

Na Međunarodnim susretima pisaca, u Požarevcu, učestvuju, pored zavičajnih pisaca igosti sa 56. Beogradskih međunarodnih susreta pisaca. To su pre svega Sergej Glovjuk, Vadim Mesjac i Lera Manovič iz Rusije, Pavlina Pavlinova, Bugarska, Spiridon Кasijan, Rumunija, Petros Golitsis iz Grčke, kao i Novica Đurić, Crna Gora i Radomir Andrić iz Srbije.

Iz reda zavičajnih pisaca nastupiće, pesnici Dragiša Živadinović, Milisav Milenković, Slavica Pejović, Vera Malešević, Zoran Stojićević Rikardo i Zlatija Radovanović.

Takođe, u toku književne večeri, muzički program će izvesti članovi orkestra „Gvardia“.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend