Lokalne vesti

Milenine slike u „Dunavskom umetničkom izlogu“

Izložba slika Milene Pavlović Barilli, pod nazivom „Poezija Mileninih boja“ biće otvorena u ponedeljak, 24. marta u 19 časova u „Dunavskom umetničkom izlogu“ u Beogradu.

Izložbeni prostor se nalazi u holu Kompanije „Dunav osiguranje“, u Makedonskoj ulici broj 4, a radovi će moći da se pogledaju do 17. aprila.

„Ovo je prva izložba Mileninih slika u Beogradu posle 5 godina“, kaže direktor galerije “Milena Pavlović Barili” u Požarevcu, Radomir Stanojević.

Milena Pavlović Barili je iza sebe ostavila preko 300 radova, mnogo skica i crteža, a na izložbi u Beogradu biće prikazano 30 dela, uglavnom ulja na platnu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend