Lokalne vesti

Miletić: Razmatra se prodaja Bambi-Banata

Generalni direktor Bambi-Banata, Miroslav Miletić izjavio je da se razmatra prodaja te srpske konditorske kompanije.

"Bambi-Banat je na pragu izlaska sadašnjeg vlasnika i početku realizacije strateške ideje da bude u sastavu neke veće grupacije", kazao je on.

Miletić je naveo da Bambi-Banat u sastavu ima četiri fabrike, dve u Požarevcu u kojima se proizvode keksi i dve u Vršcu u kojima se proizvode čokolade, čokoladirani i drugi proizvodi sa kakaom.

Kompanija Bambi-Banat se uspešno restrukturirala od 2005. godine, kada su je preuzeli investicioni fondovi kojima upravlja Salford, istakao je on, navodeći da je modernizovana proizvodnja, povećana produktivnost i efikasnost usredsređena na osnovnu konditorsku delatnost.

On je izrazio očekivanje da će Bambi-Banat ovu godinu završiti kao jednu od najuspešnijih, ali je naglasio da će nivo uspeha zavisiti od eventualnih novih poskupljenja sirovina.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend