Lokalne vesti

Milica Gajić postala direktor Megatrenda

Nevenčana supruga Marka Miloševića, Milica Gajić, dobila rukovodeće mesto u požarevačkom ogranku Megatrenda.

Poznato je da je rektor pomenutog univerziteta Mića Jovanović dobar prijatelj s vrhom SPS, pa se u javnosti naveliko spekuliše da su socijalisti umešali prste i urgirali da se Slobinoj snajki dodeli ova funkcija.

Milica je negirala da SPS ima veze s njenim postavljenjem, objašnjavajući da ima više od godinu dana kako radi na tom fakultetu i da se sada ukazala odlična prilika da napreduje.

Njenu priču potvrdio je i Jovanović navodeći da je Gajićeva radila kao koordinator u studentskoj službi dve godine, kao i da se na tom mestu odlično pokazala.

„Milica je divna osoba, isplatilo se njoj dati posao… Uspela je da prilično utegne studentsku službu. Pomogla nam je i da se smestimo u novu zgradu, koja se može porediti sa onom u Beogradu… Marko Milošević se neće vraćati u Srbiju, a ona mora da vodi računa o njihovom sinu. Ovaj posao će joj u tome pomoći“ rekao je Jovanović.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend