Lokalne vesti

Miloševi dani

Od ove godine, zaživeće još jedan kulturno-umetnički program, a biće vezan za porodicu Obrenović.

Početak će obeležiti koncert „Garavog sokaka" u ergeli „Ljubičevo" koji će se održati večeras u 20h, a prethodi mu besplatan gulaš u 16h.
Za mesec jul predvidjen je koncert grupe „Kal", dok će u avgustu ugostiti grupu „Stupovi".
„Planira se da ova manifestacija postane tradicija i da se formira organizacioni odbor koji će brinuti o ovoj manifestaciji u okviru koje će biti mnogi događaji", rekao je Bojan Gačević, zamenik direktora Centra za kulturu.
Sredstva za ovaj projekat korišćena su jednim delom iz sopstvenih prihoda Centra za kulturu, dok je iz budžeta Grada Pozarevca za celokupan Letnji program odvojeno nešto manje od 500 000 dinara.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend