Lokalne vesti

Ministarstvo privrede sa 1,12 milijardi dinara podržava poslovanje u lokalnim samoupravama

Ministarstvo privrede Srbije pozvalo je lokalne vlasti da se prijave za program podrške razvoju poslovne infrastrukture sa ukupno 1,12 milijardi dinara.

Ministarstvo je saopštilo da je taj novac namenjen za infrastrukturno opremanje zona poslovanja i njihovo povezivanje sa okruženjem, u cilju razvoja turizma i drugih privrednih delatnosti.

Cilj programa je stvaranje povoljnih uslova za privlačenje investicija, kreiranje boljeg privrednog ambijenta i otvaranje novih radnih mesta.

U nerazvijenim opštinama postoji mogućnost finansiranja projekata i do 100% vrednosti, dok je u opštinama prvog i drugog stepena razvijenosti maksimalno učešće Ministarstva privrede do 60%.

Rok za podnošenje prijava je 27. januar, a informacije i dokumentacija su na internet stranici Ministarstva.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend