Lokalne vesti

Mitić: Ako dozvole vremenski uslovi klizalište biće postavljeno početkom februara

Sportski centar Požarevac planira da raspiše javnu nabaku za klizalište, koje će biti postavljeno na prostoru stadiona malih sportova.

Nenad Mitić, VD direktor Sportskog centra Požarevac za Boom93 kaže da očekuje da će klizalište biti postavljeno početkom februara.

„ Ove godine sredstva ima toliko da klizalište iznajmimo za dva meseca. Ovaj put smo napravili plan javnih nabavki da klizalište bude postavljeno u februaru i decembru 2019. godine. To znači da će se koristiti mesec dana početkom i krajem godine. Ukoliko javna nabavka protekne bez problema i vremenski uslovi to dozvole očekujem da će prvim danima zimskog raspusta, u februaru, bude sve spremno za klizanje sugrađana.“  rekao je Mitić.

Sredstva za klizalište su odobrena iz budžetske rezerve Grada Požarevca u iznosu od 2 070 000 dinara.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend