Lokalne vesti

Mladi predavači

Po jedna srednja škola iz Velikog Gradišta i Petrovca na Mlavi i 5 srednjih škola u Smederevu sada imaju vrsnjacke edukatore iz oblasti polno prenosivih bolesti i reproduktivnog zdravlja.

Znanja koja ce prenositi svojim vršnjacimaoni su stekli na obuci koju je Omladina Jazasa Požarevac održala u okviruprojekta „Reforma u tvojoj glavi" koji finansira Ministarstvo omladine i sporta. Obuku, koja  je odrzana u Smederevu od 16. do 20. oktobra,uspešno je završio 21 polaznik, kaže Zoran Jović iz Omladine Jazasa Pozarevac.Oni ce rad nastaviti predavanjima u svojim školama.

„Nadamo se da će i sledeće godinenastaviti sa predavanjima u svojim školama. Ovim projektom i ovom školom dobijamo vršnjacke edukatore u tri mesta ukojima ih nismo imali, pa su edukatori iz Požarevca morali da drze predavanja.Sada će sve biti mnogo lakše", rekao je on

Predavanja ce organizovati  Omladina Jazasa Pozarevac u saradnji sa matičnimKancelarijama za mlade.

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend