Lokalne vesti

Modna kuća „Luna“ na Sajmu mode u Danskoj

Kao izvozno orijentisana firma, modna kuća "Luna" iz Požarevca nastavlja da širi svoje poslovanje osvajanjem tržišta Skandinavije.

Na nedavno održanom Sajmu mode u Vejlu, u Danskoj, „Luna“ je predstavila svoju najnoviju kolekciju za proleće/leto 2013 godine.

Na sajmu zatvorenog tipa koji se organizuje dva puta godišnje za proizvođače i distributere, ostvareni su pozitivni kontakti koji bi u bliskoj budućnosti mogli da rezultiraju konkretnom saradnjom.

Ukoliko se dogovoreni planovi sa partnerima u Danskoj ostvare, tamošnje dame uskoro bi mogle da osete i uživaju u kvalitetu i udobnosti „Luninih“ modela.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend