Lokalne vesti

Na otvaranju Sergej, a u subotu Lepa Brena

Glavna zvezda muzičkog programa na Trgu oslobođenja u Požarevcu, povodom Ljubičevskih konjičkih igara biće Lepa Brena, saznaje Boom 93. Ona će na glavnom gradskom trgu nastupiti u subotu uveče, dok bi na otvaranju trebalo da budu dva koncerta, Miloša Radovanovića i Sergeja Ćetkovića.

Muzički program na Trgu oslobođenja u okviru pratećih manifestacija LJKI trebalo bi da traje od srede do subote, a pred Požarevljanima i gostima će se najverovatnije pojaviti sedam izvođača.

U sredu, 28.avgusta bi trebalo da nastupi zvezda granda,  Boris Petrović, a nakon njega Legsington bend.

U četvrtak, 29.avgusta je na programu Renato Henc, a nakon njega sarajevska Crvena jabuka.

U petak, 30.avgusta će koncert održati Miloš Radovanović – pevač javnosti najpoznatiji po pesmi „Pukni zoro“, a nakon njega Sergej Ćetković.

Subota, 31.avgust je rezervisana za Lepu Brenu koja će održati celovečernji koncert.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend