Lokalne vesti

Na prodaju vojni objekti u Požarevcu i u Petrovcu na Mlavi

Republička direkcija za imovinu oglasila je prodaju 22 vojna kompleksa koji nisu neophodni za funkcionisanje Vojske Srbije. Oglašena je prodaja vojnih objekata koji se nalaze na teritoriji Požarevca i Petrovca na Mlavi.

Direkcija za imovinu oglasila je prodaju skladišta u „Ćirikovac“ koji pokriva površinu zemljišta koje obuhvata ovaj vojni objekat iznosi 1,8282 ha i na na ovoj površini nalaze se dva objekta povrišine od 313,10 m2.  Procenjena vrednost ovog vojnog objekta je 26 986 evra.

Takođe na prodaju je vojni kompleks „Jovan Šerbanović“ u Petrovcu na Mlavi koga čine 34 objekta. Ovaj kompleks prostire se na površini od 8 637,68 m2 . Ovaj objekat je ponudjen na prodaju za 1 404 237,94 evra.

Podsetimo da se u master planu prodaje nepokretnosti Vojske Srbije nalaze i drugi objekti Vojske, ali za njih još uvek nije oglašena prodaja. Više o toj temi možete pročitati OVDE.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend