Lokalne vesti

Na sajmu ponuda za oko 50 nezaposlenih

Sve je više poslodavaca u Požarevcu zainteresovanih za angažovanje nezaposlenih lica u okviru programa Prva šansa 2011 i Stručna praksa 2011.

Za učešće na prvom sajmu zapošljavanja u ovoj godini, koji organizuje požarevačka filijala Nacionalne službe za zapošljavanje, već se prijavilo 29 poslodavaca koji potražuju ukupno oko 50 lica za oba programa.

Sajam će biti organozovan u sredu 2. marta u Sportskom centru, a na njemu će biti predstavljene sve aktivne mere politike zapošljavanja u 2011. godini.

Predvidja se da će programom Prva žansa ove godine biti angažovano 15.000 lica, a program stručne prakse, koji je ove godine uveden, planira se osposobljavaje 5.000 lica za samostalan rad u struci.

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend