Lokalne vesti

Na Skupštini grada o zvršnom računu budžeta i visini zakupa zemljišta

Sednica skupštine grada Požarevca zakazana je za ponedeljak. Pred odbornicima će se naći Odluke o merilima utvrđivanja visine zakupa građevinskog zemljišta u javnoj svojini I završnom računu budžeta grada za 2010. godinu.

Na sednici je predviđeno usvajanje Odluke o završnom računu budžeta grada, pri čemu ukupni ostvaraeni prihodi iznose oko 2,3 milijarde dinara a rashodi za 2010. godinu iznose nesto manje od 2 milijardi dinara.

Predviđeno je i usvajanje Odluke za utvrđivanje visine zakupa građevinskog zemljišta kojom bi se odredila merila za određivanje početne visine zakupa zemljišta u javnoj svojini, a čiji je vlasnik grad Požarevac.

Dnevnim redom 25. Sednice Skupštine grada Požarevca predviđeno je I donosenje Odluke o ostvarivanju prava na novčanu naknadu porodici u kojoj se rode blizanci, trojke ili četvorke u 2011. Naknada bi se isplaćivala jednokratno, za svako dete, u visini novčane naknade za prvorođeno dete koja iznosi 40.000 dinara.

Poslanici Skupštine grada razmatraće I Odluku o kućnom redu u stmabenim I stambeno-poslovnim zgradama na teritoriji grada Požarevca kojom se određuju prava i obaveze vlasnika, odnosno korisnika stanova u cilju omogućavanja nesmetanog stanovanja.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend