Lokalne vesti

Na snazi žuti metoalarm zbog mogućih nepogoda i jakog vetra

Republički hidrometerolški zavod proglasio je žuti meteoalarm za teritoriju Brničevskog okruga.

Alarm je proglašen zbog mogućih lokalnih pojava grmljavine i jake kiše. Takođe na snazi je žuti meteoalarm zbog jakih udara vetra povremeno od 60 km/h.

Prema prognozi RHMZ-a danas se očekuju kratkotrajne vremenske nepogode: obilni plјuskovi sa količinom padavina većom od 20 mm za kratak vremenski period, pojava grada i olujni vetar.

Što se tiče prognoze za Požarevac na portalu weather2umbrella prognozirana je povremena kiša. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar. Kako se navodi na portalu očekuje se da će maksimalna dnevna temperatura biti 32 stepena. U utorak očekuje se temperatura od 28 stepeni, sunčano i uz slab severoistočni vetar.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend