Lokalne vesti

Na teritoriji Braničevskog okruga na snazi žuti meteoalarm

Prema podacima Republičkog hidrometerološkog zavoda na teritoriji Braničevskog okruga i dalje je na snazi žuti meteoalarm.

Ovaj alarm je proglašen zbog moguće poledice i zaleđivanje mokrih površina. Vremenske pojave koje su prognozirane nisu neuobičajene, ali je potreban oprez ako planirate aktivnosti koje su izložene meteorološkom riziku.

Prema podacima JP „Putevi Srbije“ na teritoriji Braničevskog okruga kolovozi su mokri, pa se preporučuje oprezna vožnja. Odrona ima na sledećim putnim pravcima: Golubac – Donji Milanovac i Gornjak – Žagubica.

Auto-moto savez Srbije obaveštava vozače da su odroni mogući na sledećim putnim pravcima: Aljudovo – Manastirica i Kučevo – Majdanpek.  Na teritoriji Grada Požarevca i dalje je na snazi odluka o obaveznoj upotrebi zimske opreme.

Prema podacima portala weather2umbrella danas se očekuju snežne padavine slabijeg inteziteta.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend