Lokalne vesti

Na teritoriji Braničevskog okruga narandžasti meteoalarm, preporučuje se oprezna vožnja

Republički hidrometerološki zavod je na teritoriji Braničevskog okruga proglasio narandžasti meteoalarm zbog snežnih padavina.

Kako se navodi portalu zavoda Danas i tokom noći utorak na sredu na očekuje se formiranje snežnog pokrivača visine od 10 do 15 cm.

U Požarevcu se tokom celog dana očekuju padavine, maksimalna dnevna temperatura iznosiće 1 stepen dok će subjektivan osećaj biti – 13 zbog jakog istočnog vetra.

Putevi na Braničevskom okrugu su prohodni. Snega ima na kolovozu u visini od 5cm pa iz JP „Puteva Srbije“ preporučuju opreznu vožnju.

Odrona ima na putu Golubac – Donji Milanovac i Žagubica – Borsko jezero.

JP „Putevi Srbije“ savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend