Lokalne vesti

Na Vtš nešto veće interesovanje studenata

Ove godine se na Visokoj tehničkoj školi u Požarevcu prijavilo ukupno 220 studenata, što je za oko 50 više nego prošle godine.

Najveće interesovanje vladalo je za smerove prehrambena tehnologija i zaštita životne sredine. Konačna rang lista biće istaknuta danas u podne, a na osnovu tačnog broja upisanih i onih koji bi eventualno odustali, znaće se koliko ima slobodnih mesta, kaže sekretar škole Svetlana Ćirić.

“Možda će doći do pomerenja liste zbog onih kandidata koji neće da se upišu, tako da ćemo da saznamo tek posle 12.jula koliko ima još slobodnih mesta“, istiće Ćirićeva.

Škola prima ukupono 280 studenata, od kojih su 160 na budzetu , 120 su samofinansirajući. Iz tehničke škole su za Boom 93 rekli da je ove godine bilo veće interesovanje u odnosu na prošlu godinu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend