Lokalne vesti

Načelnik Gradske uprave razgovarao sa građanima

Aleksandar Simonović, načelnik Gradske uprave, danas je razgovarao sa šestoro građana koji su se u proteklom periodu prijavili na razgovor.

Kako je rekao Simonović, teme za razgovor su različite i pokušaće da pruže pomoć za sve ono što je u nadležnosti Gradske uprave kao i da za stvari koje nisu u njegovoj nadležnosti građanima da određene savete i uputi ih na nadležne institucije.

„Ovakav vid komunikacije sa građanima je neophodan jer gradska uprava predstavlja servis građana. Razgovori su obavljani i u prethodnom periodu, a ova praksa postojaće i ubuduće“, naveo je Simonović.

On je napomenuo da su tokom ranijih razgovora sa građanima problemi sa kojima su se oni javljali, a koji su bili u nadležnosti Gradske uprave, uglavnom rešavani ili su građani dobijali savete i uputstva kojim institucijama treba da se obrate.

Građane koji žele da razgovaraju sa načelnikom Gradske uprave mogu da se prijave putem obrazaca koje mogu da popune na pisarnici gradske uprave u sobi broj 9.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend