Lokalne vesti

Nadogradio stan bez građevinske dozvole

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv Perice M. (57) iz Požarevca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo gradnja bez građevinske dozvole.

On je osumnjičen da je nakon sklopljenog Ugovora o kuporodaji sa direktorom preduzeća PD „Inon Invest“ Branislavom P. bez građevinske dozvole, na stambenoj zgradi koja se nalazi u ulici Bratstva i Jedinstva u Požarevcu, vršio nadogradnju u delu tavanskog prostora u dužini od 11 metra i visini 1,20 metra. 

Građevinska inspekcija Grada Požarevca, Branislavu P. naložila je pribavljanje upotrebne dozvole za izgrađeni stambeni objekat, dok je Perici M. naložila da u roku od 20 dana, ukolni izvršene radove na nadogradnji već postojećeg objekta.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend