Lokalne vesti

Nagrada za životno delo članu gradskog veća

Grad Požarevac danas je Poveljom za životno delo nagradio Radomira Mihajlovića člana gradskog veća za obrazovanje i kulturu. Njemu je pripalo i 25.000 dinara, a nagradjen je povodom Dana radnika u obrazovanju grada Požarevca.

Mihajlović je za nagradu predložen od aktiva direktora osnovnih i srednjih škola kao član gradskog veća, odnosno izvršnog organa koji odlučuje o zahtevima školskih ustanova u Požarevcu.

Za izuzetne rezultate u vaspitno-obrazovnom radu danas je nagrađeno i 13 profesora i nastavnika. Njima je pripalo priznanje i novčana nagrada od 12.000 dinara.

Zahvalnice se uručene policijskoj upravi, bolnici, školskom dispanzeru doma zdravlja, Zavodu za javno zdravlje i Termoelekranama i kopovima Kostolac.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend