Lokalne vesti

Nagrađene najbolje maturantkinje

Završena je akcija "Najbolje-najboljima", koju je organizovala Modna kuca Luna u saradnji sa Udruženjem poslovnih žena Srbije u kojoj je izabrano 111 najuspešnijih maturantkinja iz Srbije na osnovu redovnog i dodatnog uspeha u cetvorogodišnjem školovanju.

Svečana dodela nagrada održana je u utorak u Luna radnji u Požarevcu u Tabačkoj čaršiji. Za najbolju maturantkinjau ovogodišnje akcije u Požarevcu izabrana je Aneta Stojkovic iz Požarevačke gimnazije koja je nagradđena glamuroznom maturskom haljinom. Još 12 maturantkinja iz Požarevca nagrađene su bonus karticama sa kojima ostvaruju popust od 20% na kupovinu u Luna buticima. Gost na svečanoj dodeli nagarda bila je zamenica gradonačelnika, Vukica Vasić koja je dobitnicama čestitala na uspehu i nagradama u želji da i u daljem školovanju ostanu najbolji.

Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka Lune kaže da je akcija "Najbolje najboljima" organizovana iz odgovornosti prema mladim naraštajima i da je Modna kuca Luna ponosna što je medu prvima prepoznala uspeh ovih mladih dama i time im pružila radni motiv.

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend