Lokalne vesti

Nagrađeni najbolji učenici

U utorak je u svečanoj sali Gradskog zdanja organizovan prijem profesora i učenika koji su osvojili neko od prva tri mesta na republičnim i međunarodnim takmičenjima u raznim oblastima obrazovanja pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete.

Novčano je nagrađeno 35 učenika. Od kojih je 11 učenika osvojilo prvo mesto na republičnim takmičenjima, 15 drugo mesto i 9 učenika treće. Nagrađeno je i 29 profesora koji su pomogli da učenici postignu željene rezultate.

Prijemu su prisustvovali predsednik upravnog odbora Fonda za dodelu stipendija i nagrada, Obrad Obradović i gradonačelnik Požarevca, Miodrag Milosavljević, koji je rekao da i profesori zaslužuju da dobiju nagrade, jer su uložili veliki trud i da su se rezultati poboljšali u prethodne dve godine, otkad je pošelo nagrađivanje profesora.

Milosavljević je najavio da će se od nove godine povećati sipendija za učenike sa 5.000 na 7.000 dinara.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend